Segítsetek: Dávidkának nincs mit enni!

A hetedik kerületi Bubor Dávidka 2000-ben született, jó körülmények között élő családba. Korán hízni kezdett, ma száz kiló fölött van, de a család tragikus anyagi helyzetbe került, Dávidkának nem lesz pénze tömni a gusztustalan fejét. A Hápog szolidaritásra szólítja fel az embereket!

Dávidka édesanyja egy bank tanácsadója, édesapja pedig a Közgép igazgató-helyettese. Mindketten tűrhetően kerestek mostanáig, az édesapa ebben az évben azonban alig tudott sikkasztani, így nem tudni, mi lesz a családdal

A tehén Dávidka így nyilatkozott a Hápognak: "Apu azt mondta, az is lehet, hogy a medencét csak ketten takarítják majd, és megtörténhet, hogy nem ehetek annyit, amennyit akarok, csak annyit, amennyi belém fér".

A hájasfejű kisfiú egyes orvosok szerint olyan, mint a kapitalizmus: csak a növekedés tartja életben, ha leáll a hízással, a teste észreveszi, hogy milyen guszustalan és ocsmány, egy ideig magától nő, aztán a levegőtől egyszerűen szétrobban. Kérünk minden jószívű állampolgárt, segítsen a kis (sic!) Dávidka további növekedésén, hogy nyomogathassa a Playstation gombjait továbbra is!

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.