Konzultáció a konzultációról

Újabb nemzeti konzultációt indít el a kormány, ezúttal a kipostázott levélben mindössze egy kérdés lesz: Ön szerint van szükség nemzeti konzultációra?

Amennyiben legalább nyolcmillió nemleges választ nem kapnak, úgy értékelik, hogy szükség van a konzultációra, és Gyurcsány Ferenc bűnös, jelentette ki Lázár János, aki szerint újabb konzultációk következnek.

Forrásaink szerint ezentúl havonta vagy kéthetente küldenek majd levelet a lakosságnak: júliusban Deutsch Tomi  twitter-oldalának népszerűségét mérik fel, augusztusban ellenőrzik, hogy mindenki kitűzte-e a tantervbe bekerülő Szabó Dezső idézetét az előszobája falára: "A hal a vízben él, a tüdő oxigénnel táplálkozik, a magyar antiszemita. Dobd ki a halat a vízből: elpusztul. Vedd el az oxigént a tüdőtől: megfullad. Hazudd ki az antiszemitizmust a magyarból: a halál leggyalázatosabb nemével hal meg."

Szeptemberben összevont kérdéssel rukkolnak elő: "ugye nagyszerű ember Orbán Viktor és a terrorista-áldozat Schmitt Pál", októberben Jézus Krisztus magyarrá avatásáról kérdik az embereket (Nyilvánvalóan igen elsz a válasza, mi mégis megkérdezzük, hogy az ön egyetlen lehetséges megmentőjét, élete értelmét magyarrá avassuk-e?). A kérdéseket Obersovszky Péter állította össze

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.