Isten is megszólalt a Vatileaks-ügyben

A mindenható Jahve, a Föld teremtője, az Úristen is megszólalt a Vatikán körül kialakuló botrány ügyében. Levelét úgy közöljük, ahogyan kaptuk.

A Villámot Szóró Isten legutóbb II. János Pál pápának írt levelet, amiután merényletet követtek el ellene. Írásában szabadkozott, azt mondta, a szabad akarat és az isteni beavatkozás nehéz kérdés, legalábbis az embereknek, nem fog magyarázkodni, az útjai kifürkészhetetlenek.

Újabb levelében, amelyet a világ összes nyelvén kiküldött, és ami véletlenül a Hápog levelesládájában is kikötött, a következőt írja:

"Kedves Ratzi,

Mostanáig nem irtam mert úgy látam hogy egésszen jól csinálod a dolgaidat, még annak idelyén megmontad jól a muszulmánoknak, asztán a gyerek ügyeket is jól csináltad, csak vigyáz mert még sokmindenre rájöhetnek. Asztán most itt ez a komornyik én aszt mondom  vesétek mágjára hadd égjen a parasztya. S valamit kezdgy az LMP-sekkel is mert ezek a volt szadeszosok fojton abortálnának. Nyiröt olvasokk jól ir csak hejtelenül. Na sziacska  Benedek várlak majd!"

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.