Szinte odafigyeltek Kövér Lászlóra

A román politikum tegnap reggel még foglalkozott Kövér László személyével, aztán rájöttek, hogy ő egy teljesen mellőzhető figura.

Amikor megérkezett Marosvásárhelyre, már csak pár unatkozó újságíró ment ki eléje, hogy cseszegesse őt. Megkérdezték, hogy van, fél-e, hogy "Victor Pont a miniszterelnök Romániában is", Nyírő hamvait emlegették a táskájára mutogatva.

A román politikum távolmaradt. Reggel még talán érdekelte őket, hogy van az a kicsi-kicsi magyar párt, akinek 3-4 új szavazót hoz egy bajszos magyar, aztán rájöttek, hogy fontosabb dolgaik is vannak. Állítólag römiztek, az ingjeik izzadásfoltjait mérték össze, és ortodox templomot építettek.

Elemzők szerint Kövér László fontosnak érezte magát, egy pszichiáter szerint hetek óta azt hiszi, hogy ő az államelnök. Állítólag Áder János sincs rendben, ő arra panaszkodik mostanság, hogy ő meg kövérnek érzi magát.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.