Újraindul a Heti Hetes, kicsit másképp

Októbertől újraindul az ötszáz adást megért Heti hetes, de nem az RTL Klub képernyőjén látható majd, hanem az Echo TV-n. A mérsékelt jobboldali televízión más szereplőkkel és más névvel, de hasonló koncepcióval és ugyanazzal a díszlettel folytatódik a sikert sikerre halmozó műsor.

Heti Nyerges néven újra látható lesz a képernyőkön a néhai Heti Hetes, októbertől. A megszokott társaság: Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar helyett új nevek szerepelnek majd.

A tervek szerint Novák Előd, Szegedi Csanád, Morvai Krisztina szerepel a műsorban, Gaudi-Nagy Tamás és a Horthy-faszobor mellett, valamint egy mindig cserélődő sámán társaságában. A műsorvezető a Obersovszky Péter lesz.

A tervek szerint elsősorban a magyarok gyarmatosítóiról beszélnek, izraeli túlkapásokról, az ősmagyar-kutatásokról, az aktuálpolitikát is kibeszélik, természetesen. Az élő felvételekre csak magyarság-bizonyítvánnyal rendelkezők mehetnek majd be, amelyeket a sámánok állítanak elő.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.