Nyilas Misit akarják a jobbikosok

Nyilas Misi történetét, Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című regényét szeretnék az iskolák magyaróráin viszontlátni a Jobbik képviselői, jelentette ki Zázrivecz Gábor, a párt elnöke.

Miután elmondták neki, hogy a mű régóta a tanterv része, dühösen megjegyezte, hogy neki sosem beszéltek erről, és egyébként is, akkor kétszer kell megtanítani.

Nyilas Misi karakterének semmi köze nincs a nyilasokhoz, ezt egy MSZP-s képviselő mondta el a szélsőséges párt képviselőinek, mire kijelentették, nem kell hülyének nézni őket, tisztában vannak ezzel. 

Ezt követően hümmögtek és sugdolóztak, majd Novák Előd felállt, keresztet vetett a köldöke táján és a mellénél (a kettős keresztet jelképezve), majd kijelentette, hogy a biológia-oktatással szemben is megfogalmazták az aggodalmaikat. Elegük van ugyanis abból, mondta a képviselő, hogy az ember ha evolucionista, ha kreacionista, de mindenképpen cionista.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.