Hitler-szobor Kisiszapfalván

Adolf Hitler szobrát avatják a hétvégén a Heves megyei Kisiszapfalván, a Jobbikos polgármester, Wilderberger Jákob javaslatára. A szobor felállítását sokan elítélik.

"Nem értem, hogy mi a probléma ezzel az egésszel" – a polgármester szerint "szocionista izraelibsi" úszításról lehet szó, hiszen a szobor valóban Adolf Hitlert ábrázolja, de nem mint "az öt-hat zsidót véletlenül meggyilkoló, állítólagos rossz embert", hanem mint remek táncost.

Hitler ugyanis, Wilderberger szerint, egy táncoslábú legény volt, az estek sztárja, mindenki kedvence. Sokszor a legegyszerűbb mozdulatokkal bódította el a rajongóit, például úgy, hogy a jobb karját kinyújtotta.

Dániel Péter ügyvéd elmondta, valószínűleg helikoptert kölcsönöz majd, és abból önti le a szobrot, a Gój Motorosok erre a hírre reagálva megígérték, hogy megtanulnak repülni, és az égben kapják el, hogy meghúzzák a pajeszát.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.