Tovább tesztelt Semjén: a tablet PC is erkölcstelen

Semjén Zsolt, a KDNP fenegyereke újabb teszt alá vetette magát, ezúttal nem az abortusztabletta, hanem a tablet PC lenyelésével próbálkozott. Ezt is betiltaná.

Semjén Zsolt a csíksomlyói búcsú után azonnal hazatért Budapestre, és kipróbálta azt, hogy erkölcstelen-e a tablet PC lenyelése? A pártvezér korábban az abortusztablettával próbálkozott, akkor azt bizonyította be, hogy a szer nem hat, tehát kár volna engedélyezni azt.

A tablet PC-t egy felkent pap barátja kínálta fel, Semjén elé térdelt, és kinyitotta a száját. A nyelvére helyezett eszközt előbb beszőtte a nyálával, hogy lágyuljon, aztán egyben lenyelte, kissé küszködve.

Körülbelül félóráig senkihez nem szólt, aztán megmozdult, felegyenesedett, és kijelentette, hogy a tablet PC sem hat, ugyanakkor meglehetősen erkölcstelen, hiszen neki mindvégig a deepthroat járt az eszében, a pap elé térdelésről is mindig ez jut eszébe. A számítógépet egy hatalmas falloszhoz hasonlította, és hosszasan ecsetelte, hogy mennyire hasonlít a két jelenség orális bevétele. A párttársak tapsoltak, Zsoltikának becézték az erkölcs élharcosának kikiáltott férfit, majd elvitték, hogy szundítsa ki magát.

1 comments:

Anonymous said...

Elsőre az a mikrofon is lement neki, gondolom, csak aztán a tablettapécé.

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.