Kis kádár-tali összefoglaló

Több idős ember, aki a Kádár-szobor felavatására igyekezett, útközben elfelejtette, hogy hová tart. A Hápog munkatársai készségesen elirányították őket a Horthy-szoborhoz, végülis mindegy.

Akiknek sikerült elérni a megemlékezésre, azok sem voltak tisztában a helyzettel. Többen azt kérdezték, miért kap szobrot Moldova, mások Horthy-szobornak nézték az alkotást.

Egy idős néni sírni kezdett, majd azt mondta, sajnálja, hogy Káder János ilyen fiatalon meghalt, biztosan a terrorista újságírók csinálták ezt vele.

Az épelméjű(nek ható) emberek asszisztáltak a ceremóniánál, aztán megbeszélték, hogy Gyurcsány és Thürmer közül kinek jobb a szakdolgozata. Valaki Orbán feliratú takarót hozott, azt mondta, mindig hallja, hogy Orbán-takaró, na hát akkor most kihozott egyet magával. Az ingyen bor felmelegedett, valaki rosszul lett tőle, pedig vörösbor volt. Dániel Péter megközelítette az eseményt, üres kézzel, de nem engedték közel a szoborhoz. Miért?

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.