Felavatták Kádár szobrát

Kádár János első teljes alakú szobrát avatták fel a Somogy megyei Kerekiben vasárnap. A kommunista vezető fából készült szobra előtt sokan mondtak beszédet, számos neves ember tisztelgett.

Kocsis Sándor, a Kádár János Társaság alelnöke beszédében felvetette, hogy a kereki szoborállítás várhatóan “támadást indít majd el a történelemhamisító nemzeti-klerikális oldalon”, hogy ezt alátámassza, a Zsidó Motorosok vezetője felolvasott egy Obersovszky Péter által írt levelet, amelyben a szélsőséges interjúiról elhíresült újságíró kilátásba helyezte, hogy leönti fehér-vörös festékkel az új szobrot. “Amennyiben ez megtörténik, a Zsidó Motorosokra számíthattok, gyorsabban megoldjuk, mint a bíróság", mondta az intelligens férfi.

A falu lakosságának több mint 10 százaléka támogatta a szobor felállítását, azt pedig senki nem ellenezte, hogy Kádár Jánosról nevezzék el a teret, ahol az alkotás áll. A tíz százalék alternatív matematikusok és MSZP-s sámánok szerint a többséget képezi, így jogos az óhajuk. Világ proletárjai, szebb jövőt!

2 comments:

Anonymous said...

Kár hogy a képen Horthy szobra van!

Esteban Vihaio said...

Szó nélkül maradtam, na. Ez álhír, ember. Álhír. Álhír. Olvasd újra: álhír, Na, azért ez a furcsaság. Mert álhír.

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.