Megtalálták az elveszett értékeinket

Annak ellenére, hogy a jobboldali sajtó még csak elveszőfélben levő értékekről szokott beszélni, az igazság az, hogy ezek az értékek régen elvesztek már. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy egy cserkészcsapat rábukkant a gondosan összegyűjtött és elásott emberi értékeinkre.

– A hétvégén a Pilis hegység környékén kirándultunk, amikor észrevettem, hogy egy helyen frissen temettek be egy gödröt – mondta az örsvezető, Szelíd Szende. – Azonnal ásni kezdtünk, és egy hatalmas ládára bukkantunk.
Amikor kinyitották, hatalmas meglepetés érte őket: népünk, és általában a nyugati civilizációk elveszett értékei voltak a ládában: népzene, csárdás, kitartó, őszinte házasság (amelyet a szülők a két fél megkérdezése nélkül egyeznek meg), homofób magatartás, lóról hátrafele nyilazás, jurta-tervek, vak hit, gyenge higiénia, boszorkányüldözés, de a láda alján olyan, bibliai értékek is előkerültek, mint a nők verése, a rabszolga tartása, vagy barmok, tulok- és juhfélék feláldozása.

Csórófy Róbert rejtélyológus szerint a nemzetellenes titkos hatalom évtizedek és évszázadok óta gyűjthette már ide, a világ szívcsakrájaként ismert hegy közelébe, ezt világosan mutatja az is, hogy a hely mennyire össze van taposva.

A láda megtalálása után az értékeket önkéntesek segítségével szétszórták a országban. A Hápog Semjén Zsolttól szerette volna megtudni, hogy milyen következményekre számít Magyarországon, a politikust azonban nem értük el, mert egy vad Jobbikos buliban, részegen feküdt a földön – azt mondják, örömében.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.