Jehovistákat szerződtetnek a székelyek

Jó napot kivánok! Egy örömhírt szeretnék megosztani Önnel. Hamarosan mindannyian Autonómiában élnük majd, eljön közénk Autonómia. Autonómia autonómia. Itt egy ingyenes lap az Autonómiáról.

A fenti szöveghez hasonlót állítanak össze azoknak az önkénteseknek, akikkel a székelyföldi megyék tanácsai szerződést kötöttek az autonómia gondolatának terjesztésével kapcsolatosan.

A Jehova Tanúi közül kiválogatott és trenírozott emberek szokásos munkájuk során minden ötödik kopogtatásnál, vagy minden tizedik szembejövő, megszólított járókelőnél fogják szokásos, szektás beszédük helyett a székely-agitpropot alkalmazni. Anyagi támogatásban nem részesülnek, kapnak azonban ingyen matricát, és egy szvettert.

Az önkéntesek egyébként többnyire a Mennyországgal hasonlítják majd össze az Autonómiát, amit nagybetűvel, külön országként kezelnek. Végtelensok narancs terem majd benne, és pityókás kenyér nő a fákon, a székely kolbászos kerítések mellett. Csak székelyek lakják, akiknek az alsóneműtől az ágyneműig minden a székely zászló mintáját viseli majd, és ahol csak egy újabb célról lehet beszélni, amiért vonulgatni lehet.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.