Mozgássérültet gyilkolt az IMF

A balliberális, hazug sajtót bejárja a hír, hogy Mesterházy Attila végignézte, amint a szocialista párt 14-i rendezvényén mozgássérültet vertek meg MSZP-sek. A cionista Magyar Nemzet Online hazudott! Az igazság csakis a Hápog birtokában.

Semmi nem igaz abból, hogy szocialisták mozgássérültre és fiatalokra támadtak volna. Vérengző, magyargyilkosok mind, ez nem kétség, de ezúttal nem a héber komcsik gyilkoltak, hanem maga az IMF.

Az IMF saját biográfiája szerint is 666-ban született, és éppen 666 éves. Minő véletlen! Azt is beismeri, hogy a sátán fia, illetve ő maga a sátán, aki egyébként Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon közös gyereke. Tudni kell még róla, hogy a sztálinizmus csillagjegyében született, és cigányzsidónégerszingli.

Tanúk szerint az IMF nagy botjával, a március 15-i viharcsinálóval sújtott rá a keresztény mozgássérültre és a kerestény fiatalokra, akik imával és pudingpor szembefújásával küzdöttek volna ellene. Mesterházy Attila nem is volt az eseményen, mert éppen gyűlöletkampánnyá manifesztálódott, és azon dolgozott, hogy Török Zsolt szóvivőt Selmeczi Gabriella nedves álmaiba küldje, hogy aztán meggyőzze arról, Deutsch Tamásra kellene ráhajtania. A gyűlölet azonban nem fog győzni, mert kibelezzük, széttapossuk, ráköpünk, felgyújtuk, és gyűlölettel gyűlöljük!

A Hápog szélsőjobboldali külső munkatársát olvashatták.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.