Bajnai módosította az alaptörvényt

A negyedik alkotmánymódosítás ellen tüntetők nyomására Orbán Viktor beismerte: ők már régen megelégedtek volna az Alaptörvény minden szavával, de Bajnai misztikus úton rávette őket a változtatásra.

Kedd reggeli sajtótájékoztatójában a miniszterelnök úgy fogalmazott, "Bajnai gonosz tekintete, vad külseje és a Bokros Lajos által kifejlesztett gyurcsányi solyómlászlós guruzsmája olyan erős, mint a kommunizmus bűze, ezért kellett változtatnunk az alaptörvényen".

Orbán azt is elmondta, dakoták szerint a libát hiába lopod el, ha a gordon sajtot nem kedveled, de a kettő egyben gyomorrontást okoz.

Az ügyben Kerényi Imre is megszólalt, a korosodó asszony szerint a magyarok védőszentjei mind könnyeznek most, ez pedig megér egy Katolikus Könyvtár címre keresztelt sorozatot, amit a baloldali hontalanok büntetéseiből szeretnének elkészíteni. A tervek szerint Jézus Krisztus magyarokhoz írt elemzéseit, a székely láma elmélkedéseit, és Mátyás király antibajnaista aforizmáit adják majd ki, többek között.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.