BREAKING: Leleplezték a nemzetet áruló szocikat!

A Magyar Szocialista Párt hétvégi nagygyűlését követően a helyszínen leplezték le, ahogyan Mesterházy Attila pártelnök és Victor Ponta, Románia miniszterelnöke egy többkilós dobozt cipelnek. A csomag a nemzet egy részét tartalmazta.

A rendőrség közleménye értelmében több doboz hollétét kinyomozták az éjjeli órákban, miután a két szocialista politikust rajtakapták. Egy-egy ilyen dobozban akár hat-hét kiló nemzet is található, és mindössze tízezer forintra taksálják kilóját. Forgalmazója a Bilderberg Rt., a csomagolást szocialista nyugdíjasok végezték és agresszív bajnaisták.

Mesterházy Attila a reggeli órákban bejelentette, elismeri tettét, Victor Pontával együtt árulták a nemzetet, dehát ez már közel száz éve így van. Számos csomagot küldtek az Egyesült Államokba, Izraelbe, de még Japánba is – állítólag a Vatikánból szintén rendeltek, több alkalommal.

A nemzet különleges, lágy, kissé szagos anyag, előállításához Fidesz-KDNP-re és minimum 47 ezer forintra van szükség. Tudósok szerint épp, hogy létezik, de hamarosan eltűnhet.

A felfedezett és elkobzott nemzet-csomagok sorsa egyelőre kérdéses. Elemzők szerint lehetséges, hogy Felcsúton építenek belőle lakosságot, ruházattal-néptánccal-virtussal együtt, de megeshet, hogy szabadon engedik.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.