Szüljenek a nyerőgépek!

Betiltotta a kormány a nyerőgépeket, Varga István érvelése szerint azért, mert nem szültek elég gyereket. Rogánné, aki maga is félig nyerőgép, tüntetést szervez.

"Nem engedhetjük meg a nőknek és egyéb gépeknek, hogy ne a magyarságért dolgozzanak", hangzott el a ma reggeli parlamenti ülésen a fideszes Varga István részéről, a nyerőgépek betiltása kapcsán zajló vitában. A képviselő azt is hozzátette, állítólag valami szegények is itt szórják el a pénzüket, de Matolcsy pénzügyminiszter úr szerint Magyarországon mindenki 47 ezer forintból él meg.

Lendvai Ildikó, az MSZP képviselője szerint felháborító volna, ha ő, harminckét éves, még fiatal lánykaként rá lenne kényszerítve a szülésre, a jobbikos Dúró Dóra azonban azt nyilatkozta, ő szívesen lesz a nemzet tojóstyúkja.

A következő hetekben a még terhes nyerőgépek működni fognak, az ellés után azonban leszerelik őket. A törvényt kiterjeszteni akaró KDNP-s javaslatot elvetették, így az ellő nőket nem bántják (feltétlenül).

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.