Orbán megtudta, létezik kuruc.info

Megdöbbent Orbán Viktor, amikor először mutatták meg neki a kuruc.info hírportált, a múlt héten. A mindenféle embercsoportok elleni úszításnál még csak azt mondogatta, ejnye, Novák, de amikor meglátta, hogy őt is szidják, dühös lett – árulta el a Hápognak a miniszterelnök papucshordója.

Orbán a mai napon bejelentette: árulkodás ugyan, de szólt az amerikaiaknak, hogy hackeljék meg a kuruc.info oldalát, mert szidják őt a honlap szerkesztői.

"Azt mondják, hogy zsidóbérenc vagyok, és Zsidesznek nevezik a pártom" - könnyezett a miniszterelnök, aztán kifejtette, az MSZP a hibás, mert, ugyanakkor hozzátette, Gyurcsány Ferencet börtön illetné, amiért.

 Állítólag Kerényi Imrét felszólította arra, hogy nevezzen találomra negyven fideszes képviselőt Horthy Miklósnak, és levelet írt Szegedi Csanádnak, amelyben megkérdi tőle, hogy vajon miért bántják? Azt reméli, a jövőben az oldal nem szűnik meg, de a fidesz.hu híreit veszi át, szóról szóra.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.