Szegedi zsidó lett

Szegedi Csanád Jobbikos EP-képviselőről kiderült, zsidó származású felmenőkkel is bír, a fiatal politikus ezért eldöntötte, 180 fokos változás áll be az életében.

"Először megdöbbentem, aztán rájöttem, hogyha vakon jobboldali vagyok, akkor továbbra is ez kell maradjak", vallotta Szegedi, aki szerint "mivel a származás az első szerintünk, esszerint kell élnem. Zsidó leszek."

Barátai, akiket hamarosan már ellenségeiként ismer majd, segítik a zsidóvá válásban. Szegedi elmesélte, kipát vásárolt, nagyobb pénztárcát, és most írni-olvasni tanul. Hamarosan Jeruzsálembe látogat, ahol gazdag nagybácsit választ magának, aki felvásárol egy hektárt Magyarországból.

A TURUL Márkát eladja, helyette TALMUD Márkát alapít, ahol holokauszt témájú könyveket árul majd, igen magas áron. Az orrát már hosszabbítja, és ravasz, dörzsölt tekinteteket gyakorol a tükörben – azt mondták, így kell azt. A legjobb az egészben, vallotta, hogy "végre jó magyar irodalmat is olvashatok".

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.