Indul a Csak mi járunk jó úton program

A Nemzeti Erőforrás Minisztérum és egy fideszes képviselő támogatásával hamarosan indul a Magyar Családtudományi Társaság "Csak mi járunk jó úton" programja.

A társaság nyilatkozatban ítéli el a házasság előtti szexet, az élettársi kapcsolatokat, valamint a nem heteroszexuális kapcsolatokat, ugyanakkor arra számít, hogy a keresztény egyházak nem feledik: annak idején az inkvizícióval segítették elő a társadalmat, erre pedig ma ismét szükség van.

A társaság tervei szerint hamarosan bemutatják azt a TTCS-t (Tökéletes Tesztcsalád), akik az egész országnak példát mutathatnak. Annyit már tudni lehet, hogy a Kovács család négy taggal bír majd, Árpáddal, Erzsébettel, és két gyerekükkel: István és Emese. A Kovács család Fidesz-párti, konzervatív és keresztény, ugyanakkor rendszeres nézője a HírTV-nek. Dolgoznak, nem keresnek túl jól (az elmúlt nyolc év miatt), de az egykulcsos adónak nagyon örvendtek, magyar népmeséken élnek és szabadidejükben a himnuszt hallgatják, vagy az IMF-et szidják.

A Kovács családhoz kell a következő év január elsejétől igazodni, a társaság szerint az, aki "nem lép egyszerre", szembenézhet Isten haragjával, illetve azzal, hogy az MSZP logóját tetoválják a homlokára.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.