Kiderült: Csatáry Klein Csanád nagyapja

Csatáry László kassai gettóparancsnokról a mai napon kiderült, hogy zsidó származású, és a Jobbikból kilépő Szegedi Klein Csanád nagyapja. Állítása szerint valóban a halálba küldte a zsidókat, de ő nem antiszemita, hanem nemzetáruló.

Csatáry, azaz Goldberg Lászó a mai napon beismerte, hogy valóban ő követte el mindazokat a szörnyű tetteket, amelyekről a sajtó ír, ám hogyha megismerjük a múltját, akkor a cselekedeteit is megérthetjük.

Csatáry zsidó családba született, ám édesapja nem volt sem gazdag, se okos, ő is rosszul teljesített az iskolában, amiután pedig egy közös tusoláskor kiderült, hogy nincs körülmetélve, minden focizás alkalmával gól helyett gójt kiáltottak.

Csatáry akkor ismerte meg Klein Csanád nagymamáját, amikor már beállt a nácik közé, és a zsidókat szelektálták. Az nem igaz, hogy a nagymama megjárta a haláltábort ("ugye, hogy nem volt holokauszt?!" - Novák Ella), mert Csatáry évekig bújtatta, az asszony hálából hozzáment feleségül, Csatáry pedig megsunázhatta.

Állítólag a mai napon, amint Klein megtudta, hogy milyen rokoni szálak fűzik az idős Csatáryhoz, egy borotvakészletet küldött neki, azzal az üzenettel, hogy "már csak ez hiányzott nekem".

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.