Ezer leszbikus vonaglott Csíksomlyón

A nemzetellenes, szabadkőműves álszékely rendezvényt, amelyen több mint ezer székely leszbikus lány vett részt, ebben az évben is megszervezték, a budapesti melegfelvonulással párhuzamosan.

A vonagló, liberális eszméket valló székely lányok a hagyományos, ezer éves lovakat néhány éves, cionista állatokra cserélték le, és gyűlölettől fröcsögve jártak táncot, nevettek, mintha az oláhok nem lopták volna el a hazájukat.

Nem is csoda, hiszen már  metélt jobbikosokban sem hihetnek az emberek, az egyébként is csak kürtőskalács- és házikenyérgyártásban jártas székely lányokat pedig könnyen megtévesztik az olyan Bilderberg-csoport által pénzelt, hungarofób tévék, mint az ATV, vagy pártok, mint az UDMR.

Hogy a nemzetellenességet valóban kimerítsék ezek a kommunista, lenino-sztálinista sztahanovista prostituáltak, egy szoknyás szűz férfit is meghallgattak, amint arra buzdította őket, a gusztustalan, izraelita családjaikat további kölykekkel fertőzzék meg. A keresztény értékeket semmibevevő női buzik, miután kivonaglották magukat és a székely himnuszt pofátlan módon elkántálták, hazamentek, hogy ki tudja, milyen ocsmányságokat végezzenek ezen a szent földön.

(A Hápog szélsőjobboldali, külső munkatársának írását olvashatták.)

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.