Új őrület a nyugati világban: szlenging

Új őrület ütötte fel a fejét a nyugati országokban olyan divathullámok után, mint amilyen például a planking. Az új mozgalom a szlengek szó szerinti kivitelezéséről szól, szlenging a neve.

Magyar nyelvterületen is divattá kezd válni a szlenging. A mozgalom részét képező fiatalok olyan performanszokra képesek, mint például a fűbe harapás, vagy gyakran a fényes nappal, mások előtt történő beszarás. A szabályok szerint, amint egy menő szlenget kiejt valaki, azt teljesítenie kell, így például sokan hordanak zsírt maguknál, és rákéennek egy picit belőle azokra, akik szerintük valami zsír dolgot tesznek vagy mondanak.

Többen már azt tanulják, hogy hogyan kell hátast dobni, ennek a veszélyére azonban több orvos is felhívta a figyelmet, ahogyan a behaláséra is. Nem könnyű az sem, ha valakitől falra kell mászni, idősebbek pedig még mindig élnek a megölöd a medvét kifejezéssel, ami csak erdős vidéken, vagy állatkertben megvalósítható.

Szakemberek szerint ez az őrület nem tart sokáig, mert rengeteg segédeszközt igányel,  meglehetősen fárasztó, illetve veszélyes. Kajakos Ferenc pszichológus szerint viszont nincs probléma, amíg a leszakad a pofám-ot nem valósítják meg.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.