Ponta nem érti: plagizáltam, és?

Plagizálással vádolják Victor Ponta román miniszterelnököt, aki nem igazán érti, hogy mi volna ezzel a probléma. Romániában élünk, nem vettétek észre? – kérdi.

"Pofátlanság a plágiummal előhozakodni ebben az országban", fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint Romániát nem úgy kell elképzelni, mint egy felmérhető, megismerhető országot.

"Örök rejtély az, hogy hogyan élünk meg, nem halunk éhen, nem öltük meg magunkat ebben az országban, nem lehet azt sem tudni, hogy milyen a gazdasági állapot", tette hozzá Ponta.

Mások szerint is fölösleges ezzel a kérdéssel zaklatni a miniszterelnököt. "Jártak már be egyetemre? Látták azt a káoszt az oktatók és a diákok szemében? Mégis mire várnak akkor?" – rohant ki az oktatási miniszter az újágírók előtt. "Úgy szar minden, ahogy van", toldotta meg.

Traian Băsescu is nyilatkozott, ő elmondta, szinte mindig be van rúgva, a hajóskapitány engedélyét pénzzel szerezte meg, ráadásul megdöntötte Szász Jenő feleségét. "Na és? Ez a Balkán, kutyaf*sza az Alkonyzóna", kiáltotta röhögve, majd beült az autójába és elütött egy cigány Down-szindrómás félvak sánta árva vidéki analfabéta szeretethiányos megerőszakolt kopasz homoszexuális lányt.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.