Kinyitják a japánok szemét

Nem-brit tudósok egy japán kirándulás során megállapították, hogy a rossz fénynek köszönhetően gyorsabban romlik a szemük. Brit tudósok rájöttek a titok nyitjára, és javaslatokat is tettek a megoldásra.

 A brit tudósok megállapították, hogy nem a rossz fénnyel van a gond, hanem azzal, hogy a japánok nemzedékeken át hunyorogva, a szemüket alig kinyitva reagáltak a jelenségre, és nem bátran, nyitott szemekkel.

A japánok szeme tehát nem rossz, csak nincs kinyitva teljesen, a szempilláik meg belelógnak a képbe. Állítólag az idegesítő manga létezésének is ez a háttere.

A tudósok most egy országos kampány kezdeményezését javasolják, amit ez összes keleti népre kiterjesztenének. "A mozgalom neve Nyisd ki a szemed, és azt javasolja, hogy éppen a csúnya, hányingert keltő manga-hősök mintájára bátran nézzenek ki a fejükből a kis keletiek is", magyarázta Charles Castleton, a brit tudósok egyik tagja.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.