A következő Mad Max a pozsonyi csatáról szól majd

A Jobbik finanszírozhatja a Mad Max következő részét, hogy a film a párt forgatókönyve alapján a pozsonyi csatáról szóljon.

A párt nevében Novák Előd elmondta, a pozsonyi csatában is számos magyar meghalt, a magyarok pedig a magyarok zsidói, ennélfogva ideje, hogy a Cannes-i fesztiválon a magyarok a magyarokat képviseljék, mert Magyarország a magyaroké.

"Az egész világ ki van feküdve a holokauszttól, de senkit nem érdekel a pozsonyi csata" – fogalmazott a párt cigány-, zsidó és buziügyi szakértője, aki szerint a magyarokat csupa ellenség veszi körbe: Romániában például azért népszerű sportág a triatlon, mert azt hiszik, hogy az trianon.

"Felszólítom ugyanakkor Orbán Viktort, hogy egy Nemzeti Konzultációban mérje fel, mit gondolnak az emberek a pozsonyi csatáról, hiszen lépten-nyomon azt tapasztalom, hogy a kocsmákban, az iskolákban, a templomokban másról sincs szó, mint a pozsonyi csatáról" – fogalmazott a magyar.

A tervek szerint a Mad Max 2 a triatloni békediktátum századik évfordulóján jelenik majd meg.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.