A hét vezér is megjelenik a Szittya világtalálkozón

Meghívták a hét vezért is a Szittya Világtalálkozóra, a pletykák szerint már hazaérkeztek Magyarországra.

A hétvégi Szittya Világtalálkozó szervezői szerint a hét vezér is megjelenik a jeles rendezvényen, a London-Budapest járattal érkeznek.

Elsőnek Álmos emigrált Magyarországról még 1998-ban. Egy ácsműhelyben dolgozott az ezredfordulóig, aztán elindította a saját vállalkozását, egy lufigyárat.

Ebbe a gyárba alkalmazta Elődöt, majd Tast, akik 2003-ban költöztek ki, végül Hubát is. Tétény sokáig hezitált, hogy elhagyja-e hazáját, de a 2008-as világválság után, amikor a magyarhakni piaca beszűkült, ő is felvette rézveretes retiküljét, és csatlakozott a vállalkozáshoz.

Kend és Ond is ekkor emigrált, előbbi egy ír bárban mosogat, utóbbi pedig egy kisváros postai alkalmazottja lett. Állítólag egy nigériai nőt vett el, és boldogan él vele azóta is. A többi vezér szingli.

Patrubány Miklós, a rendezvényért védnökséget vállaló Magyarok Világszövetségének elnöke a Hápognak azt nyilatkozta, a vezérek nem sokat hezitáltak, amikor hallottak a lehetőségről: "nem kértek sokat a megjelenésért, igazából megelégedtek azzal, ha görögsalátát, mexikói pizzát vagy valami remek kínai menüt kaphatnak cserébe".

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.