Április elsejei tréfa: normális volt Szaniszló

Megviccelte az Echo TV nézőit Szaniszló Ferenc, a beteges nézeteiről és furcsa, erőltetett beszédéről ismert televíziós megmondóember, a Táncsics-díj néhány napos birtoklója. A műsorvezető április elseje alkalmából normálisan viselkedett és beszélt.

Szaniszló már a bevezetőjét normálisan kezdte,  elhagyta szokásos formuláját, ahol településneveket sorol, és a mondatai központozásaiban is jól teljesített, elemzők szerint ötödik-hatodik osztályosok szintjét is elérte – szemmel láthatóan szeretett volna tréfálkozni a nézőivel.

A jó kezdés után is többnyire értelmesen beszélt, sőt csak negyvenkilenc alkalommal említette a zsidókat, és egyszer sem gyűlölettel. Összeesküvés-elméleteit nemcsak, hogy elhagyta az elsejei műsorában, hanem azt is elmondta, mindez ostoba színjáték, amivel nyilván minden egészséges ember ellenszenvét vívja ki, de hatalmas tömegek hisznek neki. Semmiféle összeesküvés nincs, folytatta, csupán összetett folyamatokat szokott szándékosan félreértelmezni, gonosz és anyagi célokból.

A cigányoról kijelentette, rossz körülményeik miatt vannak nehézségeik, és őszintén reméli, mielőbb orvosolják a helyzetüket, mert szükség volna a felemelésükre. Azt is kimondta, holnaptól folytatja az agyalágyult agymenést, de ma viccel kicsit. Műsorát a melegek iránti tisztelete kifejezésével zárta.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.