Tiltakoznak a hermafrodita madár ellen

Miután a közelmúltban kiderült, hogy biológusok hermafrodita kardinálismadarat találtak, a pápa külön sajtótájékoztatót tartott a "rusnya dög" ellen.

"Mégiscsak tűrhetetlen, hogy az emberiség ilyen liberális állatokat tartson el az istenünk adta bolygón", fogalmazott Ratzinger, aki megígérte, legjobb teológusaik fognak azon dolgozni, hogy megfejtsék: a köztudottan kreacionista Jahve miért tervezett egy ilyen "ijesztő, rusnya madarat".

A pápa előzetesen elárulta, több hipotézist felállítottak már: a Vatikánban dolgozó biológus-papok szerint isten arra figyelmezteti az emberiséget, hogy fehér-piros madárrá alakítja a melegeket, más szakértő katolikusok úgy vélik, a madár muzulmán találmány, ők készítették. Egy radikális kisebbség szerint mindenért a protestánsok tehetők felelőssé.

Pat Robertson is mgszólalt az ügyben, elmondta, megtörténhet, hogy ez a madár felelős az ikertornyokért és a japán földrengésért, és félő, hogy ha nem a republikánusok kerülnek hatalomra, a madarat palesztin tudósok tovább szaporítják.

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.