Egyrészes sorozat készült

Elrontották egy új sorozat első részének forgatókönyvét, a pilotot pedig már levetítették, amikor erre rájöttek. Az Egyenruhás nők repülégéppel így nem folytatódik.

A sorozat első részét úgy írták meg, hogy a végén az öt szereplő lezuhan a repülőgéppel együtt, és mindannyian szörnyethalnak. Mire rájöttek, hogy egy ilyen történet után nem lehet hiteles folytatást készíteni, feladták.

A történelem során elkészült legrövidebb sorozatfilm, az Egyenruhás nők repülőgéppel producere így nyilatkozott: "szerettünk volna valami nagyot robbantani már az első részben. Ezt elmondtuk a szövegírónak is, ő pedig valóban robbantott: a repülőt".
 Több filmkészítő felkapta a fejét a hírre, és meglepő módon pozitívan reagált. "G..ijó, így kell megk..ni a nézőket", írta Kevin Smith a Twitter-oldalán, Ricky Gervais pedig azt nyilatkozta, bár az elrontott projektjei is ilyen rövidek lettek volna. Woody Allen hiányolta ugyan a jazzt és csókot a sorozatból, mégis tetszett neki, hogy úgy ért véget, ahogy: "a legelképesztőbb sorozatokat szoktam nézni, ezt legalább letudhatom", tette hozzá.
 

0 comments:

Post a Comment

 
[Hápog] Friss hírek megbízható forrásokból. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.