A magyar álamfő plágium-botrányának kirobbantása után Szijjártó Péter a köztelevízióban azt mondta, Schmitt Pált bulvárkacsába keverték. A Hápog a neves amerikai szakácsnőt, Sou P. Breadberget kérte fel arra, hogy ismertesse az olvasókkal a Bulvárkacsába kevert Schmitt receptjét:
A frissen vágott kacsát pálcoljuk, időközben lassú tűzön elkészítjük a hagyományos bulvármártást. Miután mindkettő készen van, a kacsára öntjük a bulvárt, és várunk tíz percig, hogy kellőképp átvegyék egymás ízét. Ezután a Schmitt Pált apró darabokra vágjuk, vigyázva arra, hogy a csontokat kivegyük. Az ily módon előkészített álamfő-darabokat a jóízű bulvárkacsába keverjük, és máris kész a más nevén Botrány-egytálétel.
Hozzávalók: 1 db kacsa, bulvármártás (egy csipetnyi hvg, két gramm információ, html, domain, só, bors), Schmitt Pál (ha lehet, 1992-es).
Jó étvágyat kivánunk!
0 comments:
Post a Comment